Chai tort pentru mașini de pâine este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați tărâțe de grâu, gălbenuș de ou, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine fără Gluten pentru mașini de pâine, Midnight Sun pâine pentru mașini de pâine (Abm), și Pâine Dulce (Pentru Mașini De Pâine).
Instrucțiuni
1
Pregătiți ceaiul chai folosind un pachet sau două linguri de amestec uscat agitat în 3/4 cană de apă fierbinte. Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chai
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Combinați ceaiul chai, Chardonnay, extractul de vanilie, gălbenușul de ou, zmeura congelată și untul în tigaia unei mașini de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cu 50 De Calorii
Chardonnay
Chai
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați făina de pâine, făina de secară, făina universală, tărâțele de grâu, drojdia, nucile, semințele de chimen, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Semințe De Chimen
Tărâțe De Grâu
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Selectați setarea" dulce "cu o" crustă ușoară " și apăsați Start. Când pâinea a terminat de copt, lăsați-o să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a tăia și servi.