Tort Cassata

Tort Cassata
Tortul Cassata necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 629 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 221 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de rom, ciocolată dulce-amăruie, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Tort Cassata, Tort Cassata, și Tort Cassata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și tapetați cu hârtie pergament 2 tigăi cu strat rotund de nouă inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Cernem făina, praful de copt și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Separați ouăle și puneți albușurile deoparte. Bateți gălbenușurile împreună la viteză medie-mare până când sunt foarte groase, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
OuăOuă
4
Adăugați 1-1/4 căni de zahăr alb, încet și bateți bine încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
5
Adăugați 1 linguriță de vanilie. Cernem amestecul de făină peste amestecul de gălbenușuri de ou și împăturim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți albușurile și crema de tartru împreună până se formează vârfuri tari. Îndoiți acest lucru în amestecul de gălbenușuri. Împărțiți aluatul între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 25 de minute. Se răcește pe raft timp de 10 minute și apoi se inversează și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare strat de tort în jumătate.
9
Așezați una dintre cele 4 jumătăți pe o placă sau o farfurie de tort și presărați puțin din siropul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ROMROM
10
Întindeți aproximativ 1-1 / 2 căni de umplutură peste acest strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Adăugați un al doilea strat de tort și repetați această procedură. Acoperiți tortul cu ultimul strat de tort. Se răcește cel puțin 4 ore.
12
Întindeți glazura de ciocolată deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Pentru a face umplutura de brânză Ricotta: bateți bine brânza ricotta și adăugați zahărul și scorțișoara cofetăriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
14
Adăugați 1-1 / 2 lingurițe de vanilie și radeți 2 uncii de ciocolată folosind partea grosieră a unei răzătoare. Se amestecă coaja de lămâie confiată și se amestecă. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
1
Puneți 1/3 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe 1 minut și apoi se ia de pe foc și se adaugă romul. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pentru a face glazura de ciocolată: topiți 6 uncii de ciocolată și smântâna în cuptorul cu microunde, bateți neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BatetiBateti
3
Se adaugă untul și se amestecă până se dizolvă. Se răcește amestecul până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se întinde deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista