Această rețetă face 8 porții cu 671 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, zahăr granulat superfin, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Cassata, Tort Cassata, și Tort Cassata Cu Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura, amestecati rapid împreună 4 linguridin lapte cu făină. Suspensia va fioarecum groasă, așa că bateți bine pentru a o facenetedă. Apăsați orice bucăți cu o spatulă flexibilă, dacănecesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
2
Bateți restul de lapte și transferați amesteculîntr-o cratiță cu fundul greu de 2 litri. Aduceți la foc micpeste foc mediu, șoptind constant. Odată ce bulele care eructează se formează abur, scoateți oala de pe foc și continuați să amestecați încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Acoperiți amestecul de lapte cu folie de plastic presatădirect pe suprafață. Se răcește timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Între timp, combinați untul, zahărul, uleiul de citrice și vanilie în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru șa și bateți cu viteză mare timp de până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați amestecul de lapte și continuați să bateți la mareviteză până când umplutura este netedă, încă 5 minute.Bateți în brânza ricotta câte 1 lingură odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Lapte
6
Preîncălziți cuptorul la 335 km F și așezați suportul în poziția de mijloc. Căptușiți fundul a trei Tigăi rotunde de 9 pe 2 inci cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Măsurați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un bol, iar laptele și vanilia într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Bateți fiecare pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
În mixerul în picioare prevăzut cu atașamentul pentru bici de sârmă, bateți albușurile cu viteză mare până la un vârf rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Stropiți în 1 cană de zahăr în timp ce mixerul funcționează. Scoateți bezea într-un castron mare și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
11
Ștergeți ușor vasul mixerului și înlocuiți biciul de sârmă cu accesoriul paletei. Ungeți untul cu restul de 1 cană de zahăr la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând. Răzuiți părțile laterale ale bolului până la fund folosind o spatulă flexibilă și amestecați la viteză mică până când ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
13
Adăugați alternativ ingredientele uscate și umede aproximativ un sfert la un moment dat, fără a întrerupe între adăugiri.
14
Opriți mixerul și pliați ușor bezea în aluat cu o spatulă flexibilă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Se toarnă amestecul uniform în tigăile pregătite și se coace timp de 27 până la 30 de minute, sau până când prăjitura revine când este presată ușor și o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
16
Răciți prăjiturile timp de 2 minute, apoi rulați o spatulă offset în jurul marginilor și inversați prăjiturile pe o suprafață plană. Vor fi foarte fragili, așa că manipulați-i cu grijă.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
17
Asamblați tortul extravagant adăugând aproximativ 1 cană fiecare dintre căpșunile proaspete și umplutura de ricotta între straturi. Acoperiți exteriorul tortului cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Căpșuni
Brânză Ricotta
18
Adăugați mai multe căpșuni proaspete în jurul marginii tortului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
19
Din prăjiturile Unite ale Americii: rețete care sărbătoresc fiecare stat de Warren Brown. Copyright 2010 de Warren Brown; fotografii 2010 de Joshua Cogan. Publicat în 2010 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.