Tort Caramel Snickerdoodle
Caramel Snickerdoodle tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 279 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 262 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Caramel Snickerdoodle, Batoane Caramel Snickerdoodle, și Batoane Caramel Snickerdoodle.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară.
Presărați amestecul în interiorul tigaiei, întorcându-se pentru a acoperi uniform. Scuturați orice exces.
Într-un castron mare, amestecați restul de 1 3/4 căni de zahăr, restul de 1 linguriță de scorțișoară, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Rezervați 1 lingură de lapte evaporat pentru topping. Se amestecă laptele evaporat rămas, smântâna, untul topit, vanilia și ouăle în ingrediente uscate până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Lăsați să stea 30 de minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic cu microunde, topiți caramelele cu lapte evaporat rezervat neacoperit la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când caramelele sunt topite și amestecul este neted.
Stropiți peste tortul răcit.