Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cappuccino Bundt. Această rețetă servește 12. O porție conține 474 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cappuccino, Tort De Cappuccino Portocaliu, și Cappuccino Tort Negrese.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Într-o tigaie, bateți ulei, unt, 2 linguri. cacao, 3 linguri. pulbere espresso, 2 linguri. scorțișoară și 1 cană de apă. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, amestecând. Într-un castron, bateți ouăle, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă amestecul de cacao în amestecul de făină. Îndoiți amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă în tigaie Bundt, netezind partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 33 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de 10 minute; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați să se răcească complet.
1
Bateți 1/4 linguriță. fiecare cacao, pudră de espresso și scorțișoară. Într-un castron rezistent la căldură setat peste 1 inch de apă fierbinte, topiți ciocolata cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Într-un castron, bateți zahărul și laptele cofetarilor. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Stropiți glazura peste tort. Cerneti amestecul de cacao deasupra; lăsați să stea până când glazura este setată.