Tort Cappuccino Bundt

Tort Cappuccino Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cappuccino Bundt. Această rețetă servește 12. O porție conține 474 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cappuccino, Tort De Cappuccino Portocaliu, și Cappuccino Tort Negrese.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Într-o tigaie, bateți ulei, unt, 2 linguri. cacao, 3 linguri. pulbere espresso, 2 linguri. scorțișoară și 1 cană de apă. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, amestecând. Într-un castron, bateți ouăle, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă amestecul de cacao în amestecul de făină. Îndoiți amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă în tigaie Bundt, netezind partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 33 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de 10 minute; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați să se răcească complet.
1
Bateți 1/4 linguriță. fiecare cacao, pudră de espresso și scorțișoară. Într-un castron rezistent la căldură setat peste 1 inch de apă fierbinte, topiți ciocolata cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Într-un castron, bateți zahărul și laptele cofetarilor. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Stropiți glazura peste tort. Cerneti amestecul de cacao deasupra; lăsați să stea până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista