Tort Candyland Cu Înghețată De Mentă

Tort Candyland Cu Înghețată De Mentă
Peppermint Ice Cream Candyland Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1046 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de sare, sirop de porumb, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort Candyland Cu Înghețată De Mentă, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 15x10x1-inch foaie de copt; tapetați cu pergament. Pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mare. Topiți untul în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați chipsuri de ciocolată; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
5
Bateți în 3/4 cană de apă, cacao și vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați la ingredientele uscate; bateți pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se toarnă aluatul pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu niște firimituri umede atașate, aproximativ 22 de minute. Tort rece pe foaia de copt pe raft 15 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi tortul. Întoarceți tortul pe foaie de folie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați tortul transversal în 3 benzi egale. Congelați fâșiile de tort 1 oră.
11
Așezați 1 fâșie de tort pe platou. Lucrând rapid, lingură 3 1/2 căni de înghețată de mentă în păpuși peste tort; răspândit uniform pe margini. Se acoperă cu a doua bandă de tort; lingură 3 1/2 căni de înghețată în păpuși peste tort; se întinde uniform pe margini. Se acoperă cu a treia bandă de tort; congelați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți suficientă înghețată rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului pentru a acoperi generos (aproximativ 6 căni). Congelați până la ferm, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Așezați o foaie de folie lungă de 20 inci pe suprafața de lucru. Marcați dreptunghiul de 16x12 inci. Se amestecă zahărul, 1/2 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura și fierbeți fără a agita până când termometrul pentru bomboane înregistrează 300 F, înclinând ușor cratița pentru a scufunda becul, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Fiind foarte atent (siropul este extrem de fierbinte), turnați siropul clocotit în linii largi în zig-zag peste folie. Lucrând rapid și folosind spatula metalică offset, întindeți siropul uniform pe dreptunghiul de 16x12 inci. Presărați imediat generos cu bomboane, apăsând bucăți mai mari în sirop pentru a adera (nu atingeți siropul fierbinte). Dacă siropul se întărește înainte ca toate bomboanele să fie aplicate, glisați folia cu fragil pe o foaie mare de copt fără margini și așezați foaia de copt direct peste arzătorul setat la foc mare pentru a înmuia siropul, aproximativ 10 secunde, foaie rotativă, apoi scoateți-o de pe foc și aplicați imediat bomboanele rămase. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Începând de la 1 capăt de fragil, rupeți bucățile neregulate, decojind folia pe măsură ce mergeți. Apăsați fragil în poziție verticală, partea bomboane afară, pe partea de sus și părți de tort și congela. Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Aduceți apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Faceți înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți sosul înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Feliați tortul și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
· Dacă nu găsiți înghețată de mentă, faceți o versiune rapidă amestecând 3 1/2 litri înghețată de vanilie premium înmuiată cu 2 căni de bomboane de mentă tari cu dungi roșii și albe zdrobite grosier și 2 1/2 lingurițe extract de mentă.* Înainte de a face fragil, rupe sau felie bomboane în bucăți.* Pentru siropul de zahăr, utilizați o cratiță rezistentă, cu mâner robust.* Marcați un dreptunghi de 16x12 inci pe folie pentru a răspândi cu ușurință siropul de zahăr la dimensiunea corectă.* Siropul de zahăr va fi extrem de fierbinte: aveți grijă când îl turnați și îl răspândiți.* Fragil se va întări rapid: fii rapid atunci când aplici bomboanele.· Când rupeți fragilul în bucăți, îndepărtați-l de pe folie în timp ce mergeți (nu vă faceți griji dacă cad câteva bucăți de bomboane).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De MentăBomboane De Mentă
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Elixir GElixir G
MentăMentă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista