Tort Caf fara Gluten

Tort Caf fara Gluten
Tortul Caf fără gluten caf au lait ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ouă, glazură de ciocolată cu lapte bătut, amestec de prăjituri cu mâncare a diavolului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort Caf fara Gluten, Caf cake au lait, și Café au Lait Înger Tort Alimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (sau 325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie rotundă de 8 inci sau 9 inci cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 cană de apă. Într-un castron mare, bateți amestecul de cafea, amestecul de tort, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți tigaia de 8 inci sau 9 inci 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
7
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
8
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați alt strat de tort, tăiat cu fața în jos, deasupra. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista