Tort Caf fara Gluten
Fără gluten Caf tort Au Lait au ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 598 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, pudră de cafea espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caf cake au lait, Café au Lait Înger Tort Alimente, și Caf CCA. au lait Crema.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (sau325 pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie rotundă de 8 inci sau 9 inci cu scurtare.
Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 cană de apă. Într-un castron mare, bateți amestecul de cafea, amestecul de tort, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul în mod constant.
Coaceți tigaia de 8 inci sau 9 inci 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine.
Așezați alt strat de tort, tăiat cu fața în jos, deasupra. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.