Tort Buric Fuzzy I
Nevoie de o desert fără lactate? Tort buric Fuzzy aș putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 644 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nuci pecan, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Buric Fuzzy I, Tort Buric Fuzzy, și Fuzzy Buric Smoothie.
Instrucțiuni
Într-un recipient de sticlă, combinați piersici, schnapps, zahăr și suc de portocale. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Scurgeți piersicile și rezervați lichidul. Tăiați piersicile.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, uleiul și 1/2 cană de lichid din piersici.
Se amestecă bine. Se amestecă 1 cană de piersici tocate și 1 cană de nuci pecan tocate.
Se amestecă bine și se toarnă într-o tigaie Bundt de 10 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană lichid din piersici cu 1 1/2 cană zahăr cofetari.
Se amestecă bine și se strecoară peste tort.