Tort bundt marmorat cu ciocolată și migdale
Tortul bundt marmorat cu ciocolată și migdale necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 709 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 113 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Bundt Cu Ciocolată Marmorată, Tort Bundt Cu Ciocolată Marmorată, și Tort Mini Bundt Marmorat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Periați bine o cutie bundt de 1,5 litri cu unt topit.
Cream untul si zaharul impreuna pana cand sunt usoare si pufoase. Se amestecă extractul de migdale.
Se amestecă împreună praful de copt, făina și migdalele măcinate. Bateți câte un ou, adăugând o lingură de amestec de făină între ele. Repetați până când s-au adăugat toate cele trei ouă, apoi pliați în amestecul de făină rămas și amestecați laptele.
Puneți jumătate din aluatul de tort într-un castron separat și amestecați în pasta de cacao.
Adăugați chipsurile de ciocolată în cealaltă jumătate a amestecului.
Adăugați linguri din fiecare dintre bătăi alternativ pe tablă și trageți mânerul unei lingurițe prin amestec pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți aproximativ 40 de minute și apoi testați tortul pentru a vedea dacă o frigăruie introdusă în partea cea mai adâncă iese curată. Tortul va dura 40 - 50 de minute, în funcție de proporțiile cositorului bundt.
Lăsați tortul să se răcească în formă timp de 10 minute înainte de a se întoarce pe un suport de răcire. Odată răcit, pudrați tortul cu puțin zahăr glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul Bundt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "