Tort Bundt Fructat
Fructe Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 468 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, banane, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort Bundt Fructat, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort De Ceai Condimentat Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Procesați nuca de cocos în blender până se pudrează. Ungeți tigaia cu unt și presărați cu nucă de cocos pudră.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, sarea, sifonul, scorțișoara și nucșoara. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, combinați zahărul, uleiul, ouăle și vanilia. Bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină și amestecați manual până se combină. Amestecați ușor fructele de pădure, bananele, ananasul și nucile pecan.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.