Tort Bundt Cu Smântână-Alune

Tort Bundt Cu Smântână-Alune
Smântână-alune Bundt tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, alune, răspândire de ciocolată-alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Alune Cu Smântână, Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați vanilie și smântână; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
6
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Puneți jumătate din aluat în tigaia pregătită; presărați uniform cu alune. Puneți linguri mici de ciocolată răspândite peste nuci. Lingura rămasă de aluat peste răspândirea ciocolatei; rotiți aluatul folosind vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuțitCuțit
10
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute; scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Presărați tortul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista