Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu scorțișoară-nucă. Această rețetă face 10 porții cu 559 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, smântână, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth, Nuc Morcov Bundt Tort, și Prajitura Cu Nuca Condimentata Bundt.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți Generos o tigaie Bundt de 12 căni cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați zahărul brun, nucile și scorțișoara într-un castron mic; pus deoparte. Cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk Duds
Hârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați untul măsurat și zahărul granulat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți la viteză medie până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză medie și amestecați până când este deschis la culoare și aerat, cu aproximativ 4 minute mai mult.Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de făină rezervat, întoarceți mixerul la scăzut și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați smântâna și amestecați doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați amestecul de zahăr brun rezervat și amestecați doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți până când un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, aproximativ 60 până la 65 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția vaniliei, într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până când zahărul se dizolvă și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când este ușor siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.Răsturnați glazura și stropiți-o peste partea de sus a tortului (dacă glazura pare prea subțire, adăugați zahăr pudră cernut cu lingura până ajunge la consistența dorită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană Necco
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 30 de minute. Praf cu zahăr pudră chiar înainte de servire.Asocierea băuturilor: 1999 Hetszolo Tokaji Aszu 3 Puttonyos, Ungaria. Un pahar ceresc de Tokaji afectat de botrytis din Ungaria ar fi alegerea decadentă pentru acest tort picant. Notele de caramel uscat, coajă de portocală și miere se potrivesc cu nuanțele de nuci și condimente ale acestui desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Coaja De Portocala
Dressing Japonez De Susan Preparat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale