Tort Bundt Cu Portocale De Afine
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul Bundt cu portocale de afine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă din My Baking Addiction are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr pudră, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Cranberry Orange Bundt Tort cu o glazura de portocale, Orange Cranberry Bundt Tort, și Orange Cranberry Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie bundt.
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mare, amestecați zahărul și coaja de portocală până când sunt parfumate.
Se adaugă untul și se amestecă până se combină bine, se amestecă oul și se combină până se omogenizează. Se amestecă sucul de portocale și vanilia. Bateți în amestecul de făină până când se umezește (nu amestecați prea mult); pliați în afine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți aproximativ 70-75 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată.
Lăsați să stea 10 minute; întoarceți-vă pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Când tortul este bine răcit, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de portocale, adăugând mai mult suc de portocale sau mai mult zahăr pudră, după cum este necesar, pentru a obține consistența dorită.
Întindeți sau stropiți glazura peste tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort Bundt în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.