Coconut Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, nucă de cocos, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Blackberry Coconut Bundt Tort, Tort Bundt Cu Nucă De Cocos Cu Banane, și Tort De Banane Cu Nucă De Cocos Bundt.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: Bundt pan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pulverizați o tigaie Bundt cu spray de copt antiaderent și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Într-un castron mic, amestecați făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron mare, folosind un mixer manual, cremați untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, câte 1. Odată încorporat, adăugați extractele. Se amestecă laptele de cocos și se bate până se combină. Bateți încet ingredientele uscate până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când un tester de tort iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește tortul cu 5 minute înainte de a-l întoarce pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Lăsați să se răcească complet pe raft.
9
Odată ce tortul s-a răcit, turnați glazura peste tort și acoperiți cu nucă de cocos în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Lăsați glazura să se stabilească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Transferați tortul într-un platou sau într-un vas de servit și feliați.
12
Într-un bol de amestecare, bateți zahărul pudră și sucul de ananas împreună până se omogenizează.