Tort Bundt Cu Migdale Glazurate

Tort Bundt Cu Migdale Glazurate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu migdale glazurate. Această rețetă face 10 porții cu 439 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, migdale, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Bundt Cu Migdale Glazurate, Tort Bundt Cu Banane Glazurate Cu Rom, și Tort Bundt Cu Lămâie Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună făina, praful de copt, sarea și migdalele măcinate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați cele 1 1/2 lingurițe extract de migdale și vanilie. Bateți amestecul de făină alternativ cu 1 cană de lapte, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește timp de 10 minute și se inversează pe o grătar. Se răcește cu 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Așezați suportul pe hârtie cerată.
7
Combinați 1/4 cană lapte, 3/4 cană zahăr, 1/2 linguriță extract de migdale și migdale feliate prăjite; se toarnă peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Migdale FeliateMigdale Feliate
ZahărZahăr
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista