Tort Bundt cu fructe
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Tortul Bundt cu fructe. Această rețetă este pentru 16 persoane. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 448 de calorii . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergi la magazin și cumpără sare, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Salată de pui cu curry și fructe , Parfait cu iaurt și fructe și Crumble cu fructe fără gluten .
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți crema de brânză, untul și zahărul până devin pufoase.
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare.
Combinați 2 căni de făină și praful de copt; încorporați treptat în aluat.
Combinați nucile pecan, cireșele și făina rămasă; încorporați în aluat.
Se toarnă într-o tavă tubulară cu diametrul de 25 cm, unsă și tapetată cu făină.
Coaceți la 160°C timp de 1 oră sau până când o scobitoare iese curată. Lăsați să se răcească 10 minute; apoi scoateți din tavă și puneți-o pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați zahărul pudră, laptele, vanilia și sarea; stropiți peste prăjitură.