Carne Guisada II

Carne Guisada II
Reteta Carne Guisadan II ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 12 ore și 15 minute. Acest curs principal are 322 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.35 pe portie. 119 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, piper, ardei serrano chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, și Carne Guisada-Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti carnea de vita pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă excesul de grăsime. Se amestecă pasta de roșii, bulionul de vită și apa. Condimentează cu usturoi, pudră de chili, chimen, piper negru, sare și ardei serrano. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
Bulion De VităBulion De Vită
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
3
Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de apă și se amestecă în tocană fierbinte până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
TocanăTocană

Echipamente

DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista