Carne Guisada II
Reteta Carne Guisadan II ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 12 ore și 15 minute. Acest curs principal are 322 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.35 pe portie. 119 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, piper, ardei serrano chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, și Carne Guisada-Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti carnea de vita pana se rumeneste uniform.
Se toarnă excesul de grăsime. Se amestecă pasta de roșii, bulionul de vită și apa. Condimentează cu usturoi, pudră de chili, chimen, piper negru, sare și ardei serrano. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 până la 12 ore.
Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de apă și se amestecă în tocană fierbinte până se îngroașă, aproximativ 5 minute.