Tort Bundt Condimentat Cu Pere

Tort Bundt Condimentat Cu Pere
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul Bundt condimentat cu pere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16. O porție conține 413 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere, sare, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pear Bundt Tort, Tort Bundt Cu Pere Și Iaurt, și Pear Spice Bundt Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit; făină ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Curățați, miez și tocați 2 dintre pere; se pune in blender. Acoperi; piure până se omogenizează. Măsurați 1/2 cană de piure. Rezervați piureul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare, bateți 1/2 cană piure de pere, uleiul și zahărul granulat cu mixer electric la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
PerePere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați ouă pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului între fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Curățați, miez și tocați restul de 3 pere. Îndoiți perele tocate în aluat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Pentru a face glazură, într-o cratiță de 2 litri, gătiți untul, zahărul brun, sarea și smântâna la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
GlazurăGlazură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 până la 10 minute. Cu măturică, bate în zahăr pudră până la omogenizare. Se toarnă imediat peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista