Tort brunch cu rubarbă-panglică

Tort brunch cu rubarbă-panglică
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, prăjitura pentru brunch cu rubarbă și panglică ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 67 de cenți pe porție, obțineți un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 363 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, rubarbă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brunchul de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă), prăjitură instant cu rubarbă (prăjitură inversată cu rubarbă) - Rachel Cooks și tort cu panglică cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați rubarba. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
4
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Pune deoparte 1 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea la amestecul de pesmet rămas. Într-un castron mic, combinați oul, iaurtul și vanilia; se amestecă în aluat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Răspândiți într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Combinați oul, brânza Mascarpone și zahărul; lingura peste aluat. Acoperiți cu amestec de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați nuci pecan și nucă de cocos în amestecul de pesmet rezervat; se presara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
9
Se coace la 350° timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar timp de 20 de minute; îndepărtați părțile laterale ale tigaii. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista