Tort Brownie cu sos de zmeură
Rețeta Brownie Torte cu sos de zmeură ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură, și Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tigaie rotundă cu grăsime și făină, 8x1 1/2 inci.
Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de zahăr și untul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă ouăle și ciocolata topită până se omogenizează și se amestecă. Se amestecă făina.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul torte iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, adăugați suficientă apă în sucul rezervat pentru a măsura 1 1/4 căni. În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați 1/4 cană de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă amestecul de suc și zmeura.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe și se amestecă 1 minut;rece. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta semințele.