Tort Brownie Cu Ciocolată Și Mentă

Tort Brownie Cu Ciocolată Și Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați tortul Brownie cu ciocolată și mentă. Această rețetă servește 8 și costă 2,83 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Tort Brownie cu ciocolată și mentă, Tort brownie cu mentă crudă, și Tort Subțire De Brânză Cu Brânză De Mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică pătrată de 8 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament. Unt și hârtie pergament făină. Se amestecă ciocolata tocată în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți din apă. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mediu până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează bine. Bateți în ouă câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare. Bateți în ciocolată topită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați făină și scorțișoară; bate doar până se omogenizează. Puneți aluatul de tort în tigaia pregătită; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 20 de minute. Rulați cuțitul mic între marginea tortului și tigaie pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe raft; îndepărtați hârtia pergament. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se amestecă ciocolata albă și frișca în partea superioară a cazanului dublu, peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Scoateți din apă. Se amestecă extractul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Întindeți glazura uniform deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
4
Puneți tortul în congelator până când glazura este fermă, aproximativ 30 de minute sau puneți la frigider tortul 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează. Se răcește ciocolata până la călduță, dar încă se toarnă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați tortul pe raftul setat peste foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se toarnă jumătate de glazură deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Întindeți glazura uniform deasupra și părțile laterale ale tortului. Congelați până când glazura este setată, aproximativ 10 minute. Dacă este necesar, reîncălziți glazura rămasă până când se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se toarnă glazura rămasă peste tort; întindeți glazura ușor deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul până când glazura este fermă, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
9
Transferați tortul brownie pe platou. Tort de Top cu bucle de ciocolată și platou de garnitură cu crenguțe de mentă și căpșuni, dacă doriți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista