Tort Brownie Cu Ciocolată Și Mentă

Tort Brownie Cu Ciocolată Și Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați tortul Brownie cu ciocolată și mentă. Această rețetă servește 8 și costă 2,83 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Tort Brownie cu ciocolată și mentă, Tort brownie cu mentă crudă, și Tort Subțire De Brânză Cu Brânză De Mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică pătrată de 8 inci. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament. Unt și hârtie pergament făină. Se amestecă ciocolata tocată în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți din apă. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mediu până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează bine. Bateți în ouă câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare. Bateți în ciocolată topită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făină și scorțișoară; bate doar până se omogenizează. Puneți aluatul de tort în tigaia pregătită; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, aproximativ 25 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 20 de minute. Rulați cuțitul mic între marginea tortului și tigaie pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe raft; îndepărtați hârtia pergament. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se amestecă ciocolata albă și frișca în partea superioară a cazanului dublu, peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Scoateți din apă. Se amestecă extractul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Întindeți glazura uniform deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
4
Puneți tortul în congelator până când glazura este fermă, aproximativ 30 de minute sau puneți la frigider tortul 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează. Se răcește ciocolata până la călduță, dar încă se toarnă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați tortul pe raftul setat peste foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se toarnă jumătate de glazură deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Întindeți glazura uniform deasupra și părțile laterale ale tortului. Congelați până când glazura este setată, aproximativ 10 minute. Dacă este necesar, reîncălziți glazura rămasă până când se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se toarnă glazura rămasă peste tort; întindeți glazura ușor deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul până când glazura este fermă, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
9
Transferați tortul brownie pe platou. Tort de Top cu bucle de ciocolată și platou de garnitură cu crenguțe de mentă și căpșuni, dacă doriți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista