Tort Beaumes-de-Venise cu struguri
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul Beaumes-de-Venise cu struguri ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, coaja de lămâie, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de zară cu mure și Beaumes-de-venise, Tort de zară cu mure și Beaumes-de-Venise, și Tort de ulei de măsline cu struguri roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți tigaia cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu ulei de măsline. Linia de jos a tigaie cu pergament; perie pergament cu ulei de măsline.
Cerneti faina si urmatoarele 3 ingrediente in bol.
Bateți 3/4 cană de zahăr, 6 linguri de unt și 3 linguri de ulei într-un castron mare până se omogenizează.
Bateți ouăle, atât cojile, cât și vanilia.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu vin în 3 adaosuri fiecare, amestecând doar până se omogenizează după fiecare adăugare.
Transferați aluatul în tigaia pregătită; blat neted.
Presărați struguri peste aluat.
Coaceți tortul până când blatul este setat, aproximativ 20 de minute. Dot top de tort cu 2 linguri de unt; se presara 2 linguri de zahar peste.
Coaceți până când auriu și testerul introdus în centru iese curat, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește în tigaie pe raft 20 de minute. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.