Tort Amaretti Cu Ciocolată
Tortul Amaretti cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 818 calorii. Pentru 1,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 156 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Amaretti Cu Ciocolată, Tort Amaretti Cu Ciocolată, și Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Amaretti Moi).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o tigaie cu arc de 9 inci spray-ul antiaderent. La frigider. Cuptorul cu microunde ciocolata până se topește și se omogenizează, amestecând la fiecare 20 de secunde, timp de aproximativ 1 minut.
Combinați migdalele și fursecurile în procesor. Pulsează până când migdalele și fursecurile sunt măcinate fin.
Transferați amestecul de nuci într-un castron mediu.
Adăugați untul și zahărul în procesor și amestecați până când sunt cremoase și netede.
Adăugați coaja de portocală rasă și pulsați scurt, până se încorporează.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat. Amestecați până când ouăle sunt încorporate. Curățați părțile laterale ale bolului de amestecare și amestecați din nou.
Adăugați amestecul de nuci și ciocolata topită. Pulsează până se amestecă. Curățați părțile laterale ale bolului. Amestecați din nou.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când centrul pufăie și un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 35 de minute. Răciți tortul în tigaie timp de 15 minute.
Transferați tortul pe un platou. Cerneti pudra de cacao si serviti.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "