Tort alimentar înger II

Tort alimentar înger II
Angel Food Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 294 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de extract de migdale, zahăr de cofetărie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Spălați tigaia cu tub angel food în apă fierbinte cu săpun pentru a vă asigura că nu conține grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Lăsați să se usuce complet. Cerneti faina si 3/4 cana de zahar de cofetari impreuna de trei ori; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
În bolul de amestecare, bateți albușurile și sarea la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați cremă de tartru, 1 linguriță de vanilie și aromă de migdale; bateți până se formează vârfuri moi. Vârfurile trebuie să fie suficient de moi, astfel încât să se aplece ușor la vârfuri. Adăugați treptat 1 cană de zahăr alb, continuând să bateți până se formează vârfuri tari. Cerneti aproximativ 1/4 din amestecul de faina peste albusurile de ou si folosind spatula plata, impaturiti rapid, dar usor, in albusurile de ou. Repetați folosind 1/4 din amestecul de făină de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie curată. Tăiați ușor aluatul cu cuțitul pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de aproximativ 30 până la 35 de minute, până când o culegere de lemn introdusă iese curată. Inversați tigaia pe o grătar pentru a se răci timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Bateți împreună 2 căni de zahăr, unt, smântână și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
8
Adăugați mai multă smântână sau zahăr de cofetărie, după cum este necesar. Înghețați tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista