Tort Alimentar Înger Ceresc
Heavenly Angel Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, sare, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Alimentar Înger Ceresc, Tort Alimentar Înger Ceresc, și Tort Alimentar Înger Ceresc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti zaharul si faina cofetarilor impreuna de doua ori; pus deoparte.
Adăugați crema de tartru, extracte și sare în albușuri; bateți cu viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, aproximativ 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este dizolvat. Împingeți treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți pe cel mai mic grătar de cuptor la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire.