Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă. Această rețetă servește 12 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 421 calorii. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alb cu trei straturi, cu umplutură de caș portocaliu și glazură, Tort Cu Strat Alb Cu Umplutură De Caș De Lămâie, și Tort cu ulei de măsline de anghinare Emerald City cu umplutură de Kiwi și glazură de frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cașul de lămâie-lime: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți-o la foc mic la foc mare; reduceți focul la mediu scăzut și mențineți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Var
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului, într-un castron mare rezistent la căldură și bateți pentru a combina. Puneți vasul peste, dar nu atingeți, apa care fierbe și bateți constant până când amestecul se îngroașă și are consistența maionezei, aproximativ 13 până la 15 minute. (Verificați periodic pentru a vă asigura că apa nu fierbe scoțând vasul din cratiță folosind un suport sau un prosop uscat. Dacă apa fierbe, reduceți focul, astfel încât ouăle să nu se coaguleze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru Oală
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Scoateți vasul din apa care fierbe. Bateți imediat în unt câte 1 bucată, așteptând până când fiecare bucată este complet topită și încorporată înainte de a adăuga următoarea.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mare. Strecurați cașul, apăsând pe solide și răzuind cașul suplimentar care se agață de partea inferioară a strecurătorului în vas; aruncați solidele. Apăsați imediat o foaie de folie de plastic direct pe suprafața cașului pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se pune și se răcește, cel puțin 3 ore. (Cașul poate fi făcut și refrigerat cu până la 3 zile înainte.) Între timp, faceți coaja confiată, dacă utilizați.Pentru coaja confiată (opțional):folosind un cojitor de legume și având grijă să evitați miezul alb, îndepărtați coaja de pe lămâi și tei în fâșii mari. Tăiați foarte subțire benzile pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Așezați coaja într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă rece pentru a o acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Se pune la foc mediu-mare și se fierbe.
6
Scurgeți printr-o strecurătoare și puneți coaja deoparte în strecurătoare; rezervați cratița (nu este nevoie să o spălați).
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Așezați 1 1/2 căni de zahăr și apa măsurată în cratița rezervată și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Adăugați coaja rezervată (rezervați strecurătoarea—nu este nevoie să o spălați) și amestecați pentru a combina.Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când coaja este translucidă, aproximativ 30 de minute. Între timp, așezați strecurătoarea rezervată peste un vas mediu rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
9
Se toarnă amestecul prin strecurătoare (se rezervă siropul pentru o altă utilizare) și se lasă coaja deoparte să se răcească ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Așezați restul de 1 cană de zahăr într-un castron mediu. Lucrând în loturi mici, aruncați coaja caldă în zahăr, acoperind bine benzile. Scuturați excesul de zahăr, transferați coaja pe o foaie de copt și întindeți-o într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt și făină și atingeți orice exces de făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți făina măsurată, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați 1 1/4 căni de zahăr și untul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când amestecul este aerisit și deschis la culoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați coaja și vanilia și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați jumătate din lapte și amestecați până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și laptele, alternând între fiecare, până când toate ingredientele sunt încorporate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
7
Transferați amestecul într-un castron mare.Spălați și uscați vasul mixerului de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De Verjuic
8
Așezați albușurile în castron, atașați-l la mixerul standului și montați mixerul cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
9
Bateți albii cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 45 de secunde până la 1 minut în plus. Oprește mixerul.Folosind o spatulă de cauciuc, pliați un sfert din albușurile de ou în aluatul de tort până se încorporează uniform; îndoiți ușor albușurile rămase până când sunt combinate și nu rămân buzunare de alb.Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Coaceți până când suprafața prăjiturilor revine la apăsare și o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Scoateți prăjiturile din cuptor, așezați-le pe grătare și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului fiecăruia și întoarceți-le pe rafturi pentru a se răci complet, cel puțin 45 de minute.Pentru glazură: când este gata să serviți tortul, răciți vasul unui mixer de suport și accesoriul de Tel în congelator timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Rulou Galben Cu Fructe
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Adăugați toate ingredientele de glazură în vasul răcit și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 1 1/2 minutes.To asamblați: folosind un cuțit zimțat, tăiați un strat foarte subțire din fiecare blat de tort, suficient pentru a uniformiza suprafața. Feliați fiecare tort pe jumătate orizontal, astfel încât să aveți 4 straturi. Se amestecă cașul de lămâie-lime până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Var
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
14
Așezați un strat de tort pe o tigaie cu capul în jos sau pe o farfurie de servire. Cu un cuțit lung sau o spatulă offset, întindeți uniform o treime din cașul de lămâie-lime (aproximativ 1 cană) peste vârful tortului, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu un al doilea strat de tort și se întinde uniform încă o treime din cașul de lămâie-lime peste partea superioară a tortului, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu un al treilea strat de tort și se întinde uniform restul de caș de lămâie-lime peste partea superioară a tortului, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu al patrulea și ultimul strat de tort. (Dacă straturile încep să alunece, folosiți mâinile pentru a le alinia înapoi, apoi puneți-le la frigider timp de 30 de minute pentru a se întări.) Folosind un cuțit lung curat sau o spatulă offset, acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura de frișcă într-un strat neted și uniform. Dacă folosiți coaja confiată, presărați jumătate din ea deasupra tortului, lăsând o margine de 1 inch. Folosind mâinile, apăsați ușor coaja rămasă în partea inferioară de 1 inch a laturilor tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat