Tort alb cu sos de zmeură
Tortul alb cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de tort, cremă de brânză, apă și zmeură. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Albă-Zmeură, Tort De Zmeură Albă, și Tort De Zmeură Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 13-in. x 9-în. tigaie de copt. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Îndoiți în frișcă.
Se întinde peste tortul răcit. Se dă la frigider până la servire.
Chiar înainte de servire, combinați glazura de căpșuni și apa într-un castron; pliați ușor zmeura.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul alb funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "