Topping Proaspăt De Pere Și Scorțișoară

Topping Proaspăt De Pere Și Scorțișoară
Toppingul proaspăt de pere-scorțișoară este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 52 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pere, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară, Pâine cu cip de scorțișoară cu banane cu Topping de zahăr cu scorțișoară, și Briose cu scorțișoară de mere cu un Topping crocant de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați perele cu suc proaspăt de lămâie, miere și scorțișoară într-un castron mediu. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; amestec de pere saut, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista