Topping de sfeclă prăjită și Parmigiano

Topping de sfeclă prăjită și Parmigiano
Sfeclă prăjită și Parmigiano Topping ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, semințe de caras, pâine țărănească și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Salată de sfeclă și ceapă roșie cu Topping Ricotta-Provolone.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înfășurați sfecla în folie de aluminiu și prăjiți la cuptor până când sunt ușor străpunse cu un cuțit de decojit, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când sfecla este suficient de rece pentru a o manipula, curățați-le și tăiați-le în 1/2 forme De lună de aproximativ 1/4 inci grosime. Puneți sfecla deoparte pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați sfecla, oțetul, uleiul, semințele de caras, arpagicul și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Gratiți sau prăjiți pâinea până când este crocantă și maro aurie. Topiți fiecare felie cu o parte din amestecul de sfeclă, apoi radeți niște brânză peste fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista