Topping de sfeclă prăjită și Parmigiano
Sfeclă prăjită și Parmigiano Topping ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, semințe de caras, pâine țărănească și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Salată de sfeclă și ceapă roșie cu Topping Ricotta-Provolone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înfășurați sfecla în folie de aluminiu și prăjiți la cuptor până când sunt ușor străpunse cu un cuțit de decojit, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când sfecla este suficient de rece pentru a o manipula, curățați-le și tăiați-le în 1/2 forme De lună de aproximativ 1/4 inci grosime. Puneți sfecla deoparte pentru a se răci complet.
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați sfecla, oțetul, uleiul, semințele de caras, arpagicul și sarea și piperul.
Gratiți sau prăjiți pâinea până când este crocantă și maro aurie. Topiți fiecare felie cu o parte din amestecul de sfeclă, apoi radeți niște brânză peste fiecare bucată.