Topping De Ciuperci
Toppingul de ciuperci este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 23 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici, Ciuperci, Plăcintă Cu Mazăre Cu Topping De Colcannon, Topping De Cartofi La Cuptor Cu Bacon-Ciuperci, și Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți ciupercile și tăiați-le în sferturi. Se taie ceapa subțire. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ciupercile, ceapa, usturoiul și oregano până când ciupercile se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Se adaugă sare și piper după gust. Utilizați cald.