Topper De Masă Pentru Recoltarea Marțipanului

Topper De Masă Pentru Recoltarea Marțipanului
Topper de masă de recoltare de marțipan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 177 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de coșuri de artizanat și vagon de lemn, tăietori de prăjituri, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Cajun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ 4 iulie Cocktail de zmeură, alb și afine la masă de la Harvest Spirits, Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), și marțipan de ciocolată , cum se face marțipan de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Marțipan: zdrobiți pasta de migdale într-un castron mare. Frământați în sirop de porumb. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, frământând bine după fiecare adăugare până când se amestecă bine. Pentru a nuanța, rupeți bucata de marțipan de dimensiunea dorită și frământați puțin câte puțin în culoare, folosind coloranți alimentari (pentru maro, adăugați cacao de copt, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
MarțipanMarțipan
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Modelarea: fiecare ghindă: formează un 1/4-in. la 1/2-în. minge ușor alungită de marțipan maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
3
Pentru capac, adăugați mai mult colorant alimentar sau cacao de copt pentru a nuanța o bucată mică de marțipan într-un maro ușor mai închis. Formați într-un cerc aplatizat și apăsați pe partea de sus a ghindă. Introduceți un cățel întreg sau marțipan maro în capac pentru tulpină. Folosiți o scobitoare sau un vârf de cuțit pentru a puncta ușor capacul pentru textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cuișoare întregiCuișoare întregi
MarțipanMarțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Fiecare măr: formați un 3/4-in. minge de marțipan roșu. Curba alunecă ușor. Prindeți ușor fundul pentru a se conica. Folosiți o scobitoare sau un cuțit ascuțit pentru a indenta partea superioară și inferioară a mărului. Pentru tulpină, introduceți un cuișor întreg sau formați o tulpină de marțipan maro și apăsați în indentarea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
MarțipanMarțipan
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Fiecare spic de porumb: formați un 1/2-in. minge de marțipan Galben în formă de cilindru de-a lungul aproximativ 1-1/2 in. lung. Conic ușor un capăt pentru a forma partea superioară a știuletului. Pentru sâmburi, rulați bucăți mici de marțipan Galben în bile. Apăsați bilele pe cob în rânduri. Pentru cojile de porumb, rulați o minge de marțipan verde între bucăți de hârtie cerată la 1/8-in. grosime. Pe hârtie cerată, strat deasupra marțipanului verde, trageți trei 1-3 / 4-in. lung x 1/2-in.- forme largi de frunze alungite. Îndepărtați stratul superior de hârtie cerată și folosiți cuțitul pentru a tăia cojile pe părțile laterale ale știuletului, suprapunându-se în partea de jos a Frontului Central și una pentru a acoperi partea din spate a știuletului, suprapunându-se marginile laterale. Curbați ușor punctele superioare ale fiecărei coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Coji De PorumbCoji De Porumb
MarțipanMarțipan
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Frunze: frământați porțiuni egale de marțipan roșu, galben și portocaliu de câteva ori pentru a crea un efect de marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
7
Rulați între bucăți de hârtie cerată la 1/8-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Tăiați frunzele cu un tăietor de prăjituri. Folosiți o scobitoare sau un cuțit ascuțit pentru a înscrie venele pe frunze. Pentru tulpină, introduceți un cuișor întreg sau formați o tulpină de marțipan maro și introduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
MarțipanMarțipan
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Presărați cu zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Dovleci: formați bile de marțipan portocaliu, cu dimensiuni cuprinse între 1/2 in. la 1-1 / 2 în. Apăsați ușor pentru a aplatiza partea de sus și de jos. Folosiți o scobitoare sau un cuțit ascuțit pentru a face creste superficiale în jurul părților laterale de la centru de sus în jos. Pentru tulpini, introduceți un cuișor întreg în partea superioară centrală a fiecărui dovleac sau formați unul pentru fiecare din marțipan maro și introduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
MarțipanMarțipan
(aroma Originala)(aroma Originala)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista