Topper De Masă Pentru Recoltarea Marțipanului

Topper de masă de recoltare de marțipan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 177 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de coșuri de artizanat și vagon de lemn, tăietori de prăjituri, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Cajun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ 4 iulie Cocktail de zmeură, alb și afine la masă de la Harvest Spirits, Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), și marțipan de ciocolată , cum se face marțipan de ciocolată.
Instrucțiuni
Marțipan: zdrobiți pasta de migdale într-un castron mare. Frământați în sirop de porumb. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, frământând bine după fiecare adăugare până când se amestecă bine. Pentru a nuanța, rupeți bucata de marțipan de dimensiunea dorită și frământați puțin câte puțin în culoare, folosind coloranți alimentari (pentru maro, adăugați cacao de copt, dacă doriți).
Modelarea: fiecare ghindă: formează un 1/4-in. la 1/2-în. minge ușor alungită de marțipan maro.
Pentru capac, adăugați mai mult colorant alimentar sau cacao de copt pentru a nuanța o bucată mică de marțipan într-un maro ușor mai închis. Formați într-un cerc aplatizat și apăsați pe partea de sus a ghindă. Introduceți un cățel întreg sau marțipan maro în capac pentru tulpină. Folosiți o scobitoare sau un vârf de cuțit pentru a puncta ușor capacul pentru textură.
Fiecare măr: formați un 3/4-in. minge de marțipan roșu. Curba alunecă ușor. Prindeți ușor fundul pentru a se conica. Folosiți o scobitoare sau un cuțit ascuțit pentru a indenta partea superioară și inferioară a mărului. Pentru tulpină, introduceți un cuișor întreg sau formați o tulpină de marțipan maro și apăsați în indentarea superioară.
Fiecare spic de porumb: formați un 1/2-in. minge de marțipan Galben în formă de cilindru de-a lungul aproximativ 1-1/2 in. lung. Conic ușor un capăt pentru a forma partea superioară a știuletului. Pentru sâmburi, rulați bucăți mici de marțipan Galben în bile. Apăsați bilele pe cob în rânduri. Pentru cojile de porumb, rulați o minge de marțipan verde între bucăți de hârtie cerată la 1/8-in. grosime. Pe hârtie cerată, strat deasupra marțipanului verde, trageți trei 1-3 / 4-in. lung x 1/2-in.- forme largi de frunze alungite. Îndepărtați stratul superior de hârtie cerată și folosiți cuțitul pentru a tăia cojile pe părțile laterale ale știuletului, suprapunându-se în partea de jos a Frontului Central și una pentru a acoperi partea din spate a știuletului, suprapunându-se marginile laterale. Curbați ușor punctele superioare ale fiecărei coji.
Frunze: frământați porțiuni egale de marțipan roșu, galben și portocaliu de câteva ori pentru a crea un efect de marmură.
Rulați între bucăți de hârtie cerată la 1/8-in. grosime.
Tăiați frunzele cu un tăietor de prăjituri. Folosiți o scobitoare sau un cuțit ascuțit pentru a înscrie venele pe frunze. Pentru tulpină, introduceți un cuișor întreg sau formați o tulpină de marțipan maro și introduceți.
Presărați cu zahăr, dacă doriți.
Dovleci: formați bile de marțipan portocaliu, cu dimensiuni cuprinse între 1/2 in. la 1-1 / 2 în. Apăsați ușor pentru a aplatiza partea de sus și de jos. Folosiți o scobitoare sau un cuțit ascuțit pentru a face creste superficiale în jurul părților laterale de la centru de sus în jos. Pentru tulpini, introduceți un cuișor întreg în partea superioară centrală a fiecărui dovleac sau formați unul pentru fiecare din marțipan maro și introduceți.