Topper De Cartofi Cu Broccoli Cheesy

Topper De Cartofi Cu Broccoli Cheesy
Topper de cartofi cu Broccoli Cheesy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână broccoli flowerets, supa de brânză Cheddar condensată campbell ' s, cartofi la cuptor și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum A. 1. Brânză Friptură De Vită Topper, Topper Ușor De Slănină Cu Brânză, și Supă De Cartofi Cu Broccoli Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii pe o farfurie cu microunde. Se acoperă cu broccoli. Puneți supa peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
2
Cuptorul cu microunde la foc mare timp de 4 minute sau până când supa este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista