Topitură De Ton Cu Avocado-Slănină Cu Față Deschisă

Topitură De Ton Cu Avocado-Slănină Cu Față Deschisă
Topitura de ton cu avocado-Bacon cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, pâine, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Topitură De Ton Cu Față Deschisă, Topitură Clasică De Ton Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cremoase Cu Ton Cu Față Deschisă # BumbleBeeB2S.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Se amestecă uniform amestecul de ton peste feliile de pâine prăjită. Top ton amestec uniform cu bacon, avocado și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PâinePâine
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 425 timp de 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu: cartofi prăjiți Picante de cartofi dulci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista