Topit Brie și caise Petite cornuri
Topit Brie și caise Petite cornuri necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 382 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână conservele de caise smucker ' s Smucker, pană de brie, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Petite Caise Produse De Patiserie, Bruschetta cu Salsan de piersici și Brie topită, și Bruschetta cu Salsan de piersici și Brie topită.
Instrucțiuni
Feliați și așezați croissantele deschise. Acoperiți fiecare fund de croissant cu felii de brie pentru a acoperi.
Se întinde cu 1/2 lingură de conserve, se presară cu 1/2 lingură de nuci pecan glazurate tocate și 1/2 linguriță de zahăr brun. Acoperiți cu partea superioară a croissantului.
Încălziți tigaia mare la foc mediu. Pulverizați sandvișuri cu spray de gătit fără băț.
Așezați sandvișurile, pulverizate cu partea în jos, într-o tigaie încălzită. Acoperiți tigaia și sandvișurile maro 4 până la 5 minute sau până se rumenesc. Pulverizați vârfurile de sandvișuri înainte de a vă întoarce la a doua parte maro.
Scoateți sandvișurile din tigaie. Se lasă să se odihnească acoperit, aproximativ 3 minute.
Tăiați în diagonală, presărați cu zahăr scorțișoară, dacă doriți, și serviți cald.