Tonul se satură cu maioneză Wasabi
Această rețetă servește 10 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 207 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Burgeri De Ton Cu Maioneză Wasabi, Frigarui de ton piperat cu maioneza Wasabi, și Ton Teriyaki cu maioneză Wasabi și ghimbir murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron amestecați maioneza, sosul de soia, zahărul și sucul de lămâie.
Transferați 2/3 cană de maioneză de soia într-un castron mic și amestecați pasta de wasabi. Se amestecă tonul în 1/3 cană de maioneză de soia rămasă. Se răcește maioneza wasabi, acoperită, cel puțin 1 oră și până la 2
Marinați tonul, acoperit și răcit, cel puțin 1 oră și până la 2
Filetați 2 cuburi de ton pe fiecare frigăruie și grătiți pe un set de rafturi cu ulei de 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când sunt gătite, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Serviți ton sat de ton cu maioneză de wasabi răcită.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.