Tonul Elvețian se topește
Swiss Tuna Melts durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 593 de calorii, 21 g de proteine și 42 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,58 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, ceapă, brânză elvețiană și ton plin de apă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum tonul topit elvețian, șuncă și topit elvețian și curcan cu ciuperci elvețiene.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați tonul, brânza, ceapa și țelina. Într-un castron mic, combinați smântâna și maioneza.
Se toarnă peste amestecul de ton și se amestecă.
Întindeți aproximativ 1/2 cană peste patru felii de pâine; acoperiți cu pâinea rămasă. Ungeți cu unt exteriorul sandvișurilor.
Pe o grătar sau într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți sandvișurile timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Vinul rosé. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.