Ton roșu cu crustă de Quinoa cu piure de roșii afumate

Ton roșu cu crustă de Quinoa cu piure de roșii afumate
Tonul roșu cu crustă de Quinoa cu piure de roșii afumate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție conține 409 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, roșii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ton cu crustă de Quinoa cu piure de conopidă, Torturi cu Quinoa cu vinete-carpa de rosii si Mozzarella afumata, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: grătar în aer liber, așchii de lemn de mere de 6 uncii, pentru fumat
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Formați o bucată mare de folie de aluminiu într-o formă de bol. Scufundați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 15 minute, apoi scurgeți-le și puneți-le în 'bolul'foliei. Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți partea 1 la înălțime și lăsați cealaltă parte oprită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
3
Puneți roșiile pe partea laterală a grătarului care este oprită și puneți vasul de folie plin cu așchii de lemn pe partea încălzită. Închideți capacul și fumați timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Puneți așchii de lemn înmuiați în tava inferioară a unui fumător de plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
2
Se încălzește la foc mediu-mare până când chipsurile încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
3
Puneți roșiile, peste așchii de lemn în tava de fumat, apoi acoperiți fumătorul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fumați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Când roșiile sunt gata, puneți-le într-un bol mare de amestecare pentru a se răci ușor. Cojiți pielea de pe roșii și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Adăugați roșiile într-un blender și amestecați la înălțime până se omogenizează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu și adăugați usturoiul și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă piureul de roșii și se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, 20 până la 25 de minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
PiperPiper
SareSare
8
Lăsați amestecul de roșii să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați-l într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină într-un bol și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
9
Într-o râșniță de cafea, măcinați ardeii iute și quinoa într-o pulbere. Condimentați fripturile de ton cu sare și piper, după gust, apoi aruncați-le în praful de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
Ardei IuteArdei Iute
CafeaCafea
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
10
Într-o tigaie mare de fund, la foc mare, adăugați 3 linguri de ulei de măsline și încălziți până la fumat fierbinte. Căutați toate cele 4 laturi ale fripturilor de ton, asigurându-vă că timpul de gătire este egal pentru toate părțile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. În timp ce grătarul este încă fierbinte, acoperiți întregul scallions cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Metoda interioară: Char scallions pe o tigaie de grătar ușor uleiată sau sub un broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Pui BroilerPui Broiler
12
Pentru a servi, puneți niște piure de roșii pe fiecare farfurie de servire. Feliați tonul și aranjați pe farfurii, garnisite cu scallions la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Ceapa VerdeCeapa Verde
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista