Ton prăjit în tigaie cu vinaigretă cu citrice

Ton prăjit în tigaie cu vinaigretă cu citrice
Tonul prăjit cu vinaigretă de citrice este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 730 calorii, 44G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ghimbir, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Ton prăjit în tigaie cu vinaigretă cu citrice, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Ton Ars Cu Sos De Citrice.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1/2 cană de ulei de măsline, 1 lingură de pătrunjel și fulgi de ardei roșu. Aruncați tonul cu marinată și lăsați-l deoparte la marinat timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Se toarnă oțet, suc de portocale, suc de lămâie, suc de lămâie și sos de soia în vasul unui blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați șalotă, 1 lingură de pătrunjel, cimbru, mărar, miere, muștar Dijon, jalapeno și ghimbir. Se amestecă până se omogenizează, apoi se adaugă 3/4 căni de ulei de măsline într-un flux lent și constant, cu blenderul în funcțiune. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Umpleți un alt recipient mare cu jumătate de gheață, jumătate de apă rece și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați haricots verts în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 35 până la 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Scoateți din apă și scufundați imediat în apa cu gheață pentru a se răci. Apoi, albiți morcovii până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 minute; se răcește în apă cu gheață până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Când legumele sunt reci, scoateți din apa cu gheață și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Așezați într-un castron mare și aruncați cu roșiile înjumătățite, măslinele, ceapa și chervilul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
ChervilChervil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Încălziți o tigaie cu fundul greu la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți fripturile de ton din marinată și ștergeți excesul de marinată. Condimentați tonul după gust cu sare și piper, apoi căutați în tigaie fierbinte până la coacerea dorită, aproximativ 1 minut pe parte pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De TonFriptură De Ton
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru a asambla, aruncați salata de legume cu suficient pansament pentru a acoperi ușor. Împărțiți salata în 4 farfurii și așezați o friptură de ton arsă deasupra fiecăreia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
12
Stropiți cu pansament suplimentar pentru a servi.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista