Ton Picant Simplu Și Penne De Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tunan picant simplu și penne de usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Cina in seara asta: Penne cu Tunan și muștar picant, Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese, și Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose grey pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.