Ton Mexican Tostadas

Tostadas ton Mexican ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 285 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de tortilla de porumb, avocado, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ton Mexican Tostadas, Tuna Tostadas, și Tostadas Mexican La Cuptor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Tăiați 2 runde din fiecare tortilla cu un tăietor de prăjituri de 3 inci.
Periați ambele părți ale tortilelor cu 1 lingură de ulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Așezați rundele în 1 strat pe foile de prăjituri; coaceți până când sunt crocante și marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute.
Bateți chipotle, restul de 2 lingurițe de ulei, suc de lămâie, tequila, sos adobo, chimen, zahăr și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron.
Așezați tonul, avocado, 2/3 de scallions și 2 linguri de semințe de dovleac într-un alt castron.
Se toarnă pansamentul deasupra și se amestecă ușor pentru a acoperi, încercând să nu se rupă avocado. Puneți amestecul de ton pe rondele de tortilla. Se acoperă cu restul de 1 lingură de semințe de dovleac și restul de 1/3 de scallions.
Se încălzește cuptorul la 35
Tăiați 2 runde din fiecare tortilla cu un tăietor de prăjituri de 3 inci.
Periați ambele părți ale tortilelor cu 1 lingură de ulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Așezați rundele în 1 strat pe foile de prăjituri; coaceți până când sunt crocante și marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute.
Bateți chipotle, restul de 2 lingurițe de ulei, suc de lămâie, tequila, sos adobo, chimen, zahăr și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron.
Așezați tonul, avocado, 2/3 de scallions și 2 linguri de semințe de dovleac într-un alt castron.
Se toarnă pansamentul deasupra și se amestecă ușor pentru a acoperi, încercând să nu se rupă avocado. Puneți amestecul de ton pe rondele de tortilla. Se acoperă cu restul de 1 lingură de semințe de dovleac și restul de 1/3 de scallions.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.