Ton Mac și brânză coace

Ton Mac și brânză coace
Mac ton și brânză coace ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 256 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.66 pe portie. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, ton ambalat în apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Ușor de ton Mac N ' Brânză, Ton - & - Roșii Mac & Brânză, și Ton - & - Roșii Mac & Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți macaroane și brânză conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă tonul, supa, laptele, mazărea, ciupercile și jumătate din ceapa prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Așezați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se presară cu ceapa prăjită rămasă; coaceți cu 5 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Vinul Pinot Noir, Merlot și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista