Ton La Grătar Ni

Ton La Grătar Ni
Tonul la grătar ni este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, oțet de vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Nicoise De Ton La Grătar, Fripturi De Ton Ni La Grătar, și Salată De Ton La Grătar Ni.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartoful in apa clocotita timp de 6 minute sau pana se inmoaie; îndepărtați cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
2
Adăugați fasolea verde în apă clocotită și gătiți 3 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
3
Scurgere.
4
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați peștele pe un grătar sau o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați peștele în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Combinați cartoful, peștele, ceapa, pătrunjelul și tarhonul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
CartofiCartofi
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați bulionul și următoarele 5 ingrediente (bulion prin piper); se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă 1/2 cană de amestec de bulion peste amestecul de cartofi și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
10
Împărțiți fasolea, verdeața și roșiile în mod egal între 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 1/2 căni de amestec de cartofi și 1 lingură de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VerziiVerzii
MăslineMăsline
CartofiCartofi
FasoleFasole
11
Stropiți 1 lingură de amestec de bulion rămas peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista