Ton la grătar cu sos Romesco afumat-migdale

Ton la grătar cu sos Romesco afumat-migdale
Tonul la grătar cu sos Romesco de migdale afumate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.25 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 721 calorii, 48G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ardei grași prăjiți dintr-un borcan, migdale, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ton la grătar cu sos Romesco afumat-migdale, Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un robot de bucătărie, tocați grosolan migdalele, cuburile de pâine și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Adăugați roșiile, ardeii roșii prăjiți, oțetul de sherry și pimentn și piureul până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De SherryOțet De Sherry
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Condimentează tonul cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, timp de 6 minute pentru mediu-rar sau 8 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați tonul în farfurii. Puneți o parte din sosul romesco peste pește și treceți restul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista