Ton la grătar cu salată de castraveți

Ton la grătar cu salată de castraveți
Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tonul la grătar cu salată de castraveți ar putea fi grozav fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de ton la grătar cu ghimbir murat de castraveți, Salată de castraveți și țelină cu ton, și Salată De Castraveți-Ton Pitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sosul de pește, ghimbirul, sucul de lămâie, zahărul, usturoiul și chile într-un castron mediu, nereactiv și bateți până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați uleiul într-un flux lent și constant, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mare (aproximativ 450 F până la 550 f).Între timp, uscați tonul cu prosoape de hârtie. Frecați peștele pe ambele părți cu un strat subțire de ulei vegetal și condimentați generos cu sare și piper.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
PeștePește
TonTon
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați tonul pe grătar și gătiți netulburat până când apar urme de grătar întunecate, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă plată, răsturnați peștele și gătiți până când semnele de grătar apar pe a doua parte, dar mijlocul este încă rar, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Adăugați cilantro în salată, amestecați pentru a combina și împărțiți salata uniform între 4 farfurii. Feliați fiecare friptură de ton împotriva bobului în bucăți groase de 1/4 inch și puneți-o peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BoabeBoabe
2
Se presară cu arahide și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista