Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tonul la grătar cu salată de castraveți ar putea fi grozav fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de ton la grătar cu ghimbir murat de castraveți, Salată de castraveți și țelină cu ton, și Salată De Castraveți-Ton Pitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sosul de pește, ghimbirul, sucul de lămâie, zahărul, usturoiul și chile într-un castron mediu, nereactiv și bateți până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Usturoi
Ghimbir
Ardei Iute
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați uleiul într-un flux lent și constant, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mare (aproximativ 450 F până la 550 f).Între timp, uscați tonul cu prosoape de hârtie. Frecați peștele pe ambele părți cu un strat subțire de ulei vegetal și condimentați generos cu sare și piper.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Vegetal
Pește
Ton
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Grill Pan
Fulgi De Legume
2
Așezați tonul pe grătar și gătiți netulburat până când apar urme de grătar întunecate, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă plată, răsturnați peștele și gătiți până când semnele de grătar apar pe a doua parte, dar mijlocul este încă rar, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
1
Adăugați cilantro în salată, amestecați pentru a combina și împărțiți salata uniform între 4 farfurii. Feliați fiecare friptură de ton împotriva bobului în bucăți groase de 1/4 inch și puneți-o peste salată.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.