Ton La Grătar Cu Pesto De Busuioc

Tonul la grătar cu Pesto de busuioc este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 796 calorii, 59G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze de busuioc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Brânză la grătar cu crustă de parmezan cu Pesto de busuioc, și Salată rară de ton la grătar cu vinetă de busuioc-tapenadă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la 400 de grade F.
Spălați și uscați fripturile de ton. Condimentează cu sare și piper și unge ambele părți cu ulei de măsline.
Așezați tonul pe grătarul fierbinte și căutați fiecare parte timp de 2 minute pentru rare. Dacă preferați bine făcut, gătiți tonul încă 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și lăsați-o să se odihnească.
În vasul unui robot de bucătărie, adăugați usturoiul, frunzele de busuioc, nucile de pin, sarea și piperul. Pulse până se toacă fin. Cu blenderul încă în funcțiune, turnați încet 1/2 cană de ulei de măsline. Verificați dacă există o consistență groasă, dar netedă, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron și se amestecă 1/2 cană parmezan.
Feliați tonul peste Bob și pe o părtinire în felii groase de 1/2 inch.
Așezați feliile pe o farfurie de servire și stropiți cu suc de lămâie. Sos de ton cu pesto.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.