Tonul la grătar cu gust de măsline este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rețetă De Ton La Grătar Cu Gust De Măsline, Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline pentru rețete similare.
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.