Ton gustos BLT

Ton gustos BLT
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tasty Tuna BLT. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 242 calorii. Dacă aveți slănină oscar mayer, pâine multigrain, frunze de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ton Gustos Se Topește, Caserola De Ton Gustoasă, și Caserola De Ton Gustoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă tonul, pansamentul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Acoperiți 4 felii de pâine prăjită cu salată și slănină; se acoperă cu amestec de ton și felii de pâine prăjită rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Puteți încerca vinul de rezervă Merlot Lorilai, câștigător al Medaliei de aur Albertina. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista