Ton Glazurat Balsamic
Tunanul glazurat Balsamic este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 271 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet balsamic, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Fripturi De Ton Glazurate Balsamic, Fripturi De Ton Glazurate Balsamice, și Salată De Ton Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Presărați piper și sare peste pește.
Puneți peștele în tigaie la grătar; gatiti 3 minute pe fiecare parte pana cand gradul de coacere mediu-rar sau dorit.
Combinați bulionul, oțetul, zahărul, sosul de soia și amidonul de porumb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Lingura glazura peste peste; top cu ceapa verde.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.